A Dunamenti Iskola Gyermek Liga szervezőbizottsága egyhangúlag úgy döntött, hogy az EGER SE egyesületét azonnali hatállyal kizárja a sorozat 2019/2020-as küzdelmeiből. A további fordulókban már - így a most hétvégén rendezendő U8/U9-es körben - nem számítunk az EGER SE részvételére egyik korosztályban sem.

Szezonzárás

2019.06.18

Ez volt számokban a Duna menti Iskola Gyermek Liga 2018/2019-es szezonja.

Véget értek a Dunamenti Iskola Gyermek Liga küzdelmei. Egy rövid, de annál tartalmasabb videóval szeretnénk visszaemlékezni arra, hogy milyen is volt az első szezon.

Az elmúlt hétvégén a nagyobb korosztályok - U10-U11 - mérkőzéseivel elkezdődött a tavaszi szezon. Szombaton, és vasárnap is Újpesten játszottak a csapatok, de ezúttal nem a Bánka Kristóf Sportközpontban, hanem a Szilágyi úton, az UTE Atletétikai Stadionban. A nagy korosztályoknál a tavaszi szezon nagyobb részben a Budapesti helyszíneken lesz...

Az elmúlt hétvégén a nagyobbaknál is lezajlott az utolsó őszi forduló. Szombaton Újpesten, vasárnap pedig Gödöllőn pattogott a labda. Sajnos ezúttal nem sikerült az összes mérkőzést lejátszani, úgyhogy az első fordulóban elmaradt torna mellett további két mérkőzést kell pótolni a tavasz folyamán.

Két héttel ezelőtt lezárult a kisebb korosztályok őszi küzdelme. Az utolsó fordulóban igen magas színvonalú, remek mérkőzéseket láthattunk mindkét korosztályban.

Az elmúlt hétvégén lement a 4. forduló a nagyobb korosztályokban is. Ismét Budapesten játszottak a csapatok, szombaton a Bánka, vasárnap pedig a Lantos adott otthont a mérkőzéseknek. Az időjárás ismét kegyes volt hozzánk, és ragyogó napsütésben, október végén szokatlanul melegben zajlottak a mérkőzések. Az alábbi eredmények születtek ezen a...

AzU8-U9 korosztályokban már a második teljes körön is túl vagyunk. Ismét Gödöllő, és Újpest voltak a házigazdák. Gödöllőn az első tornán Kelen SC, a DVTK és a Gödöllői SK küzdött egymással, és a drasztikusan megváltozó időjárással. A rendkívül szeles, esős időjárás nem zavarta a csapatokat, a körülmények ellenére jó mérkőzéseket játszottak a...

Az U8-U9 korosztályokban megrendezésre kerültek az első tornák. Mindkét helyszínen - Gödöllőn, és Újpesten - színvonalas, és izgalmas mérkőzéseket játszottak a csapatok, sok góllal, és remek megoldásokkal. A gödöllői tornákról készültek a jó néhány fotó, ami talán visszaad valamit a hangulatból.