Az elmúlt hétvégén a nagyobbaknál is lezajlott az utolsó őszi forduló. Szombaton Újpesten, vasárnap pedig Gödöllőn pattogott a labda. Sajnos ezúttal nem sikerült az összes mérkőzést lejátszani, úgyhogy az első fordulóban elmaradt torna mellett további két mérkőzést kell pótolni a tavasz folyamán.

Két héttel ezelőtt lezárult a kisebb korosztályok őszi küzdelme. Az utolsó fordulóban igen magas színvonalú, remek mérkőzéseket láthattunk mindkét korosztályban.

Az elmúlt hétvégén lement a 4. forduló a nagyobb korosztályokban is. Ismét Budapesten játszottak a csapatok, szombaton a Bánka, vasárnap pedig a Lantos adott otthont a mérkőzéseknek. Az időjárás ismét kegyes volt hozzánk, és ragyogó napsütésben, október végén szokatlanul melegben zajlottak a mérkőzések. Az alábbi eredmények születtek ezen a...

AzU8-U9 korosztályokban már a második teljes körön is túl vagyunk. Ismét Gödöllő, és Újpest voltak a házigazdák. Gödöllőn az első tornán Kelen SC, a DVTK és a Gödöllői SK küzdött egymással, és a drasztikusan megváltozó időjárással. A rendkívül szeles, esős időjárás nem zavarta a csapatokat, a körülmények ellenére jó mérkőzéseket játszottak a...

Az U8-U9 korosztályokban megrendezésre kerültek az első tornák. Mindkét helyszínen - Gödöllőn, és Újpesten - színvonalas, és izgalmas mérkőzéseket játszottak a csapatok, sok góllal, és remek megoldásokkal. A gödöllői tornákról készültek a jó néhány fotó, ami talán visszaad valamit a hangulatból.