Gyakorlat 6.

2019.08.20

Folytatjuk a gyakorlati tudásanyag megosztását is. Ennek szellemében itt egy gyakorlat labdabirtoklásra, Smartfootball-os megközelítésben. Ezúttal az 7:4 elleni játékra mutatunk egy lehetséges megoldást:

Gyakorlat 5.

2019.08.11

Folytatjuk a gyakorlati tudásanyag megosztását is. Ennek szellemében itt egy gyakorlat labdatartásra, Smartfootball-os megközelítésben. Ezúttal az 5:3 elleni játékra mutatunk egy lehetséges megoldást:

Nézd meg az újabb filmet róla, és talán egy kicsit közelebb kerülsz a megfejtéshez.

A június első két munkanapján az Új Hidegkuti Nándor Stadionban tartott Samrtfootball képzésen ott járt az MTK TV kamerája is, és ha már ott voltak, megkérdezték Gerardot a Smartfootballról.

Folytatjuk Szemléletváltás sorozatunkat, melyben ezúttal a katalán központú Smartfootball oktatási módszerét mutatjuk be, miután az iskola módszertani igazgatója, a Katalán Labdarúgó-szövetség edzőképzésének instruktora, Gerard Font Hernández kétnapos kurzust tartott magyar szakembereknek a Hidegkuti-stadionban.

Tájékoztatunk minden érdeklődőt, hogy a 2019.06.03-04-én rendezendő Smartfootball képzésre a regisztrációt lezártuk.

Gyakorlat 4.

2019.05.26

Mivel a héten még nem publikáltunk gyakorlatot (cserébe viszont annál több elméleti, és videós anyag volt), és nem szeretnénk az ígéretünket nem betartani, ezért jöjjön egy újabb jól használható gyakorlat: